Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Μήπως ένα απλό Καλάθι είναι η νέα Chanel ή Hermes ;

Πριν λίγες μέρες παρακολουθώντας τηλεόραση τράβηξε την προσοχή μου μία κυρία. Ήταν καλεσμένη σε μία εκπομπή και έδινε συνέντευξη έχοντας δίπλα της ένα οβάλ καλάθι.. Ήταν όμορφη, γύρω στα 70,με άσπρα μαλλιά και πέρλες δάκρυα στα αφτιά. Ήταν η κ.Ναταλία Μελά, γλύπτρια ,και το καλάθι δίπλα της η τσάντα της. Το κουβαλάει πάντα μαζί της, έχει δέσει πάνω του και μικρά κορδελάκια και σύρμα, έχει μέσα όπως λέει η ίδια, εκτός από τα προσωπικά της πράγματα και εργαλεία, στην περίπτωση που βρει κάτι ενδιαφέρον έξωκαι θα θέλει να το σκαλίσει. Μια γυναίκα με εκρηκτική προσωπικότητα, εξαιρετική παιδεία και ιδιαίτερη εμφάνιση. Αυτό σημαίνει στυλ. Ειδικά όταν συνοδεύεται και από ένα υπέροχο καλάθι-τσάντα.
Την ίδια συνήθεια είχε και η Jane Birkin, ηθοποιός και τραγουδίστρια, ένα από τα πιο αισθησιακά κορίτσια του ευρωπαϊκού σινεμά. Την θυμάμαι πάντα με ένα καλάθι στο χέρι, σε ταινίες , video, φωτογραφίες, αφιερώματα, συνεντεύξεις. Δεν μπορεί ένα αδύνατο κορίτσι να κρατήσει τόσο ωραία ένα καλάθι όπως έκανε εκείνη. Λευκά t-shirts, αλυσίδες στο λαιμό, τζιν παντελόνια καμπάνες ή pencil, στενά σακάκια, μίνι φούστες ή εμπριμέ φορέματα, και όλα συνδυασμένα πάντα με ένα καλάθι-τσάντα περασμένο στο χέρι.
Για αυτό ωραίες μου κυρίες επειδή στις μέρες μας ακούγονται πολλά… “κεράσια” , μήπως πρέπει να αρχίσετε να κρατάτε και…μικρά καλάθια ;